Announcement: Forum software upgrade

RDP

Elite Cafe Member
::::Pledge Member::::
Joined
May 19, 2012
Messages
563
Location
Brisbane, Australia
#21
This is a great update Sam, thank you, now I don't have to use Tapatalk any more when I'm on the road, this is very cell phone friendly as well,:happyvise:
Richard.
 

mitch

~ Elite 1000 Member ~
::::Pledge Member::::
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,127
#25
i wonder if it loads faster because all our old photos were lost? i've poked around and can't find mine anywhere...
 

sam

Chief Administrator & Benevolent Dictator
Staff member
Joined
Nov 6, 2006
Messages
9,968
Location
Covington, Louisiana
Thread starter #26
I can’t explain where yours are Mitch, but I can see photos back to 2006 in the admin control panel. There are thousands of photos here.
 

mitch

~ Elite 1000 Member ~
::::Pledge Member::::
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,127
#28
any idea where i might find mine? no great loss, i was intending to clean most of 'em them out anyway, but would be nice to know where they are if they still exist. i'm guessing i don't have access to the "admin control panel"...
 

sam

Chief Administrator & Benevolent Dictator
Staff member
Joined
Nov 6, 2006
Messages
9,968
Location
Covington, Louisiana
Thread starter #29
any idea where i might find mine? no great loss, i was intending to clean most of 'em them out anyway, but would be nice to know where they are if they still exist. i'm guessing i don't have access to the "admin control panel"...
If you give me the date of the post I might be able to find the pics.
 

mitch

~ Elite 1000 Member ~
::::Pledge Member::::
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,127
#30
i'm not looking for any post or pic in particular, i'm talking about the huge stash of photos that used to come up when i wanted to attach a photo to a post. the "manage attachments" in the "advanced" option (as opposed to "quick reply") opened the old photo uploader (with its very own 12-Step program) and also provided access to an entire library(?) archive(?) of photos i had already uploaded over the years, in case i just needed one that was on file instead of a new one. i think i had maybe a dozen 'pages' with maybe 20-30(?) shots per page.

i suppose some/most/all might still be in some old threads (i.e. my interview), in which case i'd want to know if i delete them from my personal archive does that make them disappear in the thread they were originally posted in? but some of what i'm looking to throw in the trash are just shots of stuff i've sold- those can definitely go.
 

DKanger

Elite Cafe Member
::::Pledge Member::::
Joined
Sep 30, 2007
Messages
928
Location
West TN
#31
I don't know if anyone else is getting this, but even though the site is https, it's coming up with the prefix as "not secure." I don't know if it's relevant, but I first noticed this when viewing pictures that someone had uploaded.


forumupgrade.jpg
 

mitch

~ Elite 1000 Member ~
::::Pledge Member::::
Joined
Jul 23, 2007
Messages
2,127
#32
i'm not seeing that. my browser window has a https:// prefix.
 

DanM

Elite Cafe Member
Joined
Nov 15, 2006
Messages
145
Location
Minnesota
#33
If you are using firefox ,click on the lock to the left of https:,mine has a yellow warning sign and states "connection is not secure, parts of this page are not secure(such as images)"
 

JMiller

Elite Cafe Member
::::Pledge Member::::
Joined
Oct 30, 2011
Messages
336
Location
Huntsville, AL
#35
If you are using firefox ,click on the lock to the left of https:,mine has a yellow warning sign and states "connection is not secure, parts of this page are not secure(such as images)"
If you look at other forums and sites (even the FEGA website) and click on the lock or symbol it will basically say the same thing “ site not secure”.... not a tech person but I think all you need an SSL certificate to create a secure Connection.
 

Sponsors

Top